We Rise

Welcome to RISE. We're want to become the inspiring hub in Amsterdam that wants to make the world experience the power of gender equality and diversity in the workplace, together with female focused organizations.

We are dedicated to letting women grow and support their careers. By collaborating, showcasing and celebrating our female members and partners, we will bring out the best of everyone.

And at the same time, we empower you to change not only your world, but 'our' world. Because only together we can make an impact!

https://www.we-rise.co/

Contact us

Cursus details

Werk of woon je in de metropoolregio Amsterdam* en lijkt de wereld van data en AI jou ook zo interessant? Maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Dan hebben wij iets leuk voor je!


Samen met Techionista organiseren wij een tweedaagse cursus, waarin we je een crashcourse data & AI geven, je hands-on aan de slag gaat met je eigen business model canvas én je je eerste stappen in Power BI gaat zetten. Na deze cursus weet je beter welke rollen er zijn in Data & AI, en of het bij je past. Bovendien heb je een eerste dashboard gebouwd in Power BI.


En dat alles: gratis en voor niks, speciaal voor vrouwen in de metropoolregio Amsterdam die lid zijn van We Rise (EUR5 per maand).


Ben je nog geen lid van We Rise? Geen zorgen! Dat kun je eerst worden.


Tijdens deze twee-daagse cursus word je getrakteerd op een flinke dosis inspiratie én ga je lekker hands-on aan de slag met Power BI. Klik hieronder op de dagen voor meer informatie over wat er per dag op het programma staat. Let op: het is belangrijk dat je op de tweede dag van deze cursus beschikking hebt over een Windows-laptop. Met een MacBook wordt deelname aan deze cursus ernstig ontraden.*Deze gratis, tweedaagse up-skilling track van Techionista is speciaal voor vrouwen of voor iedereen die zich als vrouw identificeert.

Omdat je deelname vanuit subsidie wordt betaald, zijn er voorwaarden aan verbonden. Om gratis deel te kunnen nemen moet je woonachtig of werkzaam zijn in de metropoolregio Amsterdam. Ook moet je lid zijn of worden van We Rise. Het lidmaatschap kost 60 euro totaal. Daarmee steun je de mooie missie van We Rise, krijg je deze opleiding ter waarde van € 995 ex BTW gratis en mag je deelnemen aan inspirerende We Rise-events.Wij maken ons hard voor een goede weerspiegeling van de Amsterdamse samenleving. Daarom houden wij bij de selectie van deelnemers rekening met een zo groot mogelijke diversiteit aan bijvoorbeeld leeftijd, werkervaring en culturele achtergrond. Per track hebben we plek voor 15 deelnemers.

Agenda

  • January 12, 2022

  • January 13, 2022

January 12, 2022

Main Schedule

9:00 AM - 5:00 PM
Eerste dag
Op de eerste dag stellen we je eerst voor aan een rolmodel. Iemand die een carrièreswitch achter de rug heeft, door zich te laten omscholen aan Techionista Academy. Inmiddels is ze succesvol aan het werk in data & AI. Zij kan je als geen ander vertellen over de twijfels die ze van tevoren misschien had (je zult ze vast herkennen ;)), over haar studie-ervaringen en uiteindelijk over haar supergave, nieuwe baan in data & AI. Daarna ga je aan de slag met... jezelf! Wij zien dat er op de arbeidsmarkt steeds meer gefocust wordt op mentaliteit, en minder op harde kennis. Maar dan is het wel handig om te weten welke talenten jij van nature al in huis hebt. Daarom ga je jezelf in kaart brengen aan de hand van je eigen Business Model Canvas. Vervolgens is het tijd voor hard skills! We dompelen ons onder in de wondere wereld van data & AI. Maar wat is wat eigenlijk? Wat is nou het verschil tussen bijvoorbeeld een data scientist, een data analist en een data engineer? Wij leggen het je uit. Aan het einde van Dag 1 geven we je een crash course Power BI en dashboarding. Met deze theorie kun je op Dag 2 aan de slag.

Partners